Trainers van De Mix

Züleyha Sahin

Foto: Foto24

Züleyha Sahin (1973)  is maatschappelijk werker en transcultureel coach.  Ze is geboren in Turkije en afwisselend getogen in Turkije en Nederland. Het opgroeien in twee culturen bracht haar het vermogen zich makkelijk te kunnen voegen in verschillende groepen. Met haar rustige en bedachtzame voorkomen wint ze snel vertrouwen. Als product van een ‘wij- cultuur’ weet Züleyha te confronteren zonder dat de ander dit zo ervaart. Zij heeft een brede blik en zet aan tot zelfreflectie.

Monica Jorna

Foto: Foto24

Monica Jorna (1963) is systeemtherapeute. Zij groeide op in Nederland en haar socialisatieproces vond plaats in de ‘ik-cultuur’. Na haar studie Maatschappelijk Werk aan de Interculturele Leerroute van De Horst ging ze werken in een asielzoekerscentrum. Eerst als hulpverlener en later als manager. Hier leerde ze de rijkdom van het verschil te waarderen. Monica is een mensenkenner met lef. Haar nieuwsgierigheid, humor en enthousiasme dragen bij aan sprankelende bijeenkomsten.

Züleyha Sahin en Monica Jorna werken in de jeugdzorg en zijn daarnaast trainer en coach bij De Mix. Beiden met hun eigen expertise, achtergrond en passie. Persoonlijk kennismaken met Monica of  Züleyha? Stuur een berichtje en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 

Mail ons