Even voorstellen

Monica Jorna

Als klein meisje was reizen met de trein voor mij een zeldzaam uitstapje. Gefascineerd was ik door de aanblik van al die huizen waar allemaal mensen, gezinnen , families woonden. Misschien net als mijn familie, misschien heel anders..........Nog altijd wil ik achter de voordeur kijken. Weten wat mensen beweegt, hoe ze invulling aan hun levens geven. En het liefst wil ik er iets aan toevoegen. Een bijdrage leveren aan de zoektocht naar een prettig en zinvol bestaan.

Als systeemtherapeut kan ik deze onwetende nieuwsgierigheid goed gebruiken. Zonder oordeel vanuit het perspectief van de ander meedenken. Daarnaast wil ik graag mijn jarenlange opgedane kennis en ervaring delen met anderen. Niets leukers dan een enthousiaste groep mensen te kunnen inspireren, en bij te staan in hun groei als hulpverlener.

Gedurende mijn lange loopbaan in de Jeugdzorg, Kinder- en Jeugdpsychiatrie en Gehandicaptenzorg, heb ik mij ontwikkeld tot een gedegen vakvrouw. Met veel plezier draag ik mijn kennis en ervaring over. Ik ben geregistreerd systeemtherapeut en supervisor (NVRG). Daarnaast gecertificeerd opleider in Verbindend Gezag, Beschermjassen en Samenwerken aan Veiligheid. Van cursisten en supervisanten hoor ik dat zij in mijn trainingen en supervisietrajecten een veilige sfeer ervaren waarbinnen zij durven te experimenteren met nieuwe vaardigheden. En natuurlijk moet leren leuk zijn! Mijn nieuwsgierigheid, humor en enthousiasme dragen bij aan sprankelende bijeenkomsten!